#SejurinDubai: cazare la hotel sau cazare într-un apartament în regim hotelier?

Dacă v-ați propus sa ajungeti in Dubai, e bine să știți că, pe lângă varianta clasica de a va caza la hotel, există și alte alternative cel puțin la fel de comode și convenabile. Să optați pentru un apartament în regim hotelier este una dintre acestea, de exemplu. Sunt cateva diferențe între cazarea la hotel și cazarea într-un apartament, însă vă asigurăm că nu veți duce lipsă de confort, lux și curățenie indiferent care ar fi opțiunea pentru care v-ați decis. Asta pentru că cei din Dubai știu cum să facă turism la nivel înalt și chiar aspirațional pentru alte state și au înțeles cum să-i surprindă pe turiști într-un mod în care să-i facă să-și dorească să revină.

#SejurînDubai oferă servicii complete de consultanță, trebuie doar să ne comunicați cât se poate de clar ce anume vă doriți și care vă sunt așteptările referitoare la cazare, iar noi avem grijă să găsim soluția ideală pentru ca șederea voastră în Dubai să fie o amintire de neuitat.

Alegerea cazării trebuie să pornească de la numărul de persoane pentru care se dorește cazare. De exemplu, de regulă, noi recomandăm cuplurilor fără copii varianta de a se caza într-un apartament doar dacă-și doresc să experimenteze cazarea la înălțime, să vadă cum e să locuiască la un etaj superior, situat la o înălțime considerabilă față de sol. Acesta este unul dintre avantajele pe care le oferă cazarea într-un apartament, știi de la bun început la ce etaj vei fi cazat. Ceea ce, în cazul persoanelor care au rău de înălțime, este chiar oportun, întrucât nu riscă să ajungă în Dubai și să primească o cameră de hotel la un etaj care le-ar putea crea un oarecare discomfort.

Pe de altă parte, dacă sunteți un cuplu cu copii, indicat este să alegeți varianta unui apartament pentru că spațiul este mai generos față de o cameră de hotel. De asemenea, cazarea într-un apartament vă dă posibilitatea de a găti. Acesta e un aspect destul de important mai ales pentru persoanele care urmează un regim alimentar strict și au nevoie să consume anumite alimente ori mâncăruri gătite. Nu trebuie să vă faceți griji în privința aprovizionării. La parterul clădirilor rezidențiale există supermarketuri, deci vă puteți organiza singuri fără niciun fel de problemă. În plus, e bine să știți că apartamentele sunt prevăzute cu balcon. La hotel, s-ar putea să vi se atribuie o cameră fără balcon, ceea ce ar putea fi un inconvenient dacă sunteți fumători.

Suprafața este una dintre diferențele clare dintre cele două tipuri de cazare. Camera de hotel este mai redusă ca dimensiune față de un apartament. Cazarea într-o suită de hotel, în cazul unui cuplu cu doi copii, poate părea înghesuită față de cazarea într-un apartament în care turiștii beneficiază de living, dormitor și bucătărie complet utilată.

Apoi, prețul este un alt factor care poate influența alegerea cazării. Indiferent că vorbim despre hotel sau apartament în regim hotelier, prețurile nu diferă cu mult. Diferența se face atunci când vorbim despre grupuri de 6-8 persoane. Acestea pot închiria un apartament cu patru camere, caz în care sigur se va observa că prețul plătit este mai mic față de cel pe care l-ar fi plătit la hotel. E bine să știți că #SejurînDubai dispune de apartamente spațioase inclusiv în Dubai Marina, cea mai râvnită zonă a Dubaiului, ceea ce înseamnă că vă putem oferi cea mai bună variantă de cazare pentru nevoile voastre.

Și dacă te cazezi într-un apartament cu regim hotelier ai acces la piscină ori la sala de fitness, exact ca la hotel. Clădirile rezidențiale din Dubai, în proporție de 99%, oferă astfel de facilități.

  În privința curățeniei, la apartamentele în regim hotelier, curățenia se face o dată la trei zile. Contra cost, puteți beneficia de acest serviciu în fiecare zi. La hotel, în funcție de câte stele are hotelul, se face curățenie fie zilnic, fie la câteva zile. Totuși, având în vedere că sunteți într-un #sejurînDubai, bănuim că nu v-ați propus să stați prea mult în cameră, deci, cât deranj se poate face într-o zi, în încăpere?

  Sunt turiști care consideră că într-un apartament în regim hotelier beneficiază de mai multă intimitate decât dacă s-ar caza la hotel. Fiecare definește în termeni proprii ce înseamnă intimitatea pentru sine, însă în Dubai, și la hotel, și la apartament, intimitatea și siguranța turiștilor sunt asigurate. Cert e că în oricare dintre variante, turistul are obligația de a da dovadă de educație și de a avea un comportament adecvat în raport cu vecinii de palier, în sensul că trebuie să le respecte liniștea și să nu-i deranjeze.

 Acestea sunt doar câteva dintre aspectele de care e bine să țineți cont atunci când vă plănuiți un #sejurînDubai. Sunt răspunsurile la întrebările pe care noi le primim cel mai des de la cei care își doresc să viziteze Dubaiul. De la caz la caz, curiozitățile diferă, însă în general, turiștii români vor să știe de la bun început la ce să se aștepte atunci când optează pentru o cazare la hotel sau pentru o cazare într-un apartament în regim hotelier.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published.